P2KTools Mod

P2KTools Mod 3.0.9.961

Koppel je Motorola aan je pc

Goed
7

Met de kosteloze P2KTools Mod synchroniseer je informatie tussen je computer en je Motorola telefoon. De software biedt een aantal handige middelen om de gegevens op je simkaart te bewerken (contacten, berichten en meer).

De opties in P2KTools Mod zijn ingedeeld onder 4 menu's. De modus P2K betreft het hoofdmenu, in AT modus lees je onder andere sms'jes en de OBEX modus vergemakkelijkt bestandsoverdracht via Bluetooth. Het vierde menu (Flash modus) fungeert als updater voor de firmware -het besturingssysteem- op je telefoon. Vanuit deze modus 'flash' je het geheugen (wat zoveel als updaten betekent) of maak je een reservekopie van je hele toestel.

Het menu 'P2K mode' gebruik je echter het meest. Hier regel je aanpassingen voor je telefoon, waaronder het veranderen van ringtones (+ volume), bestanden en het uiterlijk van telefoonmenu's. Het knopje 'Hidden Settings' levert helaas louter Russische tekst op.

Hoewel je behoorlijk wat aanpassingen aan je mobiel maakt, is deze software verre van handig. Doordat P2KTools Mod start in het Russisch en een onlogische menustructuur kent, nodigt het niet echt uit. Heb je echter een Motorola telefoon en wil je wat meer controle dan is P2KTools Mod het proberen waard.

Meeste downloads Sociaal & Communicatie voor java

Meer
P2KTools Mod

Download

P2KTools Mod 3.0.9.961

Beoordelingen about P2KTools Mod